Firma profil    Butiksindretning    Vinduestjek    Vinduer og døre    Termoruder    EnergiRude    Gør det selv bad    Kontakt / Link
  Et Glarmesterfirma der har ry for at løse de umulige opgaver..

20. marts 2019 - 15:02:42  

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Termoruder
Vi levere alle former for termoruder og andet glas til alle former for byggeri, uanset om det er en enkelt rude der skal udskiftes, eller det er større byggerier. På viste eksempel er der benyttet, Energiruder og Solafskærmende ruder. Alle vores termoruder er naturligvis godkendte og GS mærket og kommer fra en af verdens førende planglas fabrikker nemlig Pilkington Glas.

Energiruder
EnergiRuder holder bedre på varmen end almindelige termoruder. De lukker solens lys og varme ind, men hindrer at varmen slipper ud. EnergiRuden er opbygget med et hulrum fyldt med det isolerende argongas og en belægning, der gør at solens varme forbliver i rummet. Der sker dermed en passiv opvarmning af rummet via solvarmen. Dette betyder en lavere varmeregning, bedre indeklima og giver boligen en højere salgsværdi. Beregninger fra Teknologisk institut viser, at merprisen er betalt tilbage inden for 2-4 år.

Solafskærmende ruder
Alt efter årstid og verdenshjørne tilfører solen store mængder lys og energi gennem glasset/ruderne. Det kan give gulnet inventar og møbler mv., samt høje rumtemperaturer og meget energi, som skal fjernes med ventilation og evt. køling. Da det koster op til 5 gange så meget at køle ned, som det koster at varme op, er det en fordel at begrænse det lys og den energi, ruderne tilfører.

Solafskærmende ruder eller måske rettere solbegrænsende ruder kunne tidligere sammenlignes med solbriller. Jo mørkere, jo mindre lys og energi passerer, og man har dem på året rundt. Den seneste udvikling inden for solafskærmende ruder tillader meget lys at passere og forholdsvis lidt energi. Synsmæssigt afviger ruden ikke væsentlig fra en energirude.  Sitemap  |  Privacy statement     Copyright © Glarmester Helge Nymand - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!