Firma profil    Butiksindretning    Vinduestjek    Vinduer og døre    Termoruder    EnergiRude    Gør det selv bad    Kontakt / Link
  Et Glarmesterfirma der har ry for at løse de umulige opgaver..

20. marts 2019 - 15:02:34  

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Butiksindretning
Vi udføre mange forskellige former for butiks indretning, blandt andet spejle, glas hylder, montre og meget mere, vi er gerne behjælpelig med total løsninger via vores samarbejdspartner i inventar Branchen. I viste eksempler er der benyttet

Lydisolerende ruder
I trafikerede områder med ejendoms- bebyggelse er der ofte et højt støjniveau til store miljømæssige gener for beboerne. I disse områder kan det være hensigtsmæssigt at vælge lydisolerende ruder. En minimal ekstra udgift, men med en mærkbar nedsættelse af støvniveauet.

Ornamenteret glas
Ornamenteret glas er velegnet til at hindre gennemsyn, men også til at skabe spændende og dekorative effekter.
Ornamenteret glas slipper lige så meget lys ind som almindeligt glas. Forskellen er den, at mønsteret i glassets overflade spreder lysets stråler. Herved er det svært at se, hvad der er på den anden side. Hvor vanskeligt det er, afhænger af mønsterets udformning.

Sikkerhedsglas
Sikkerhedsglas kender vi fra bilruder. Her ville almindeligt vinduesglas være for farligt. I vore boliger og institutioner er der tilsvarende steder, hvor der er stillet krav til glassets egenskaber. Er der mulighed for, at vi kan støde ind i ruden, og glasset derved går itu, må vi minimere risikoen for skæreskader. Sidder ruden lavt, må fald gennem ruden hindres. Dertil kan vi anvende sikkerhedsglas, enten hærdet glas eller lamineret glas.


Solafskærmende ruder
Alt efter årstid og verdenshjørne tilfører solen store mængder lys og energi gennem glasset/ruderne. Det kan give gulnet inventar og møbler mv., samt høje rumtemperaturer og meget energi, som skal fjernes med ventilation og evt. køling. Da det koster op til 5 gange så meget at køle ned, som det koster at varme op, er det en fordel at begrænse det lys og den energi, ruderne tilfører.

Solafskærmende ruder eller måske rettere solbegrænsende ruder kunne tidligere sammenlignes med solbriller. Jo mørkere, jo mindre lys og energi passerer, og man har dem på året rundt.
Den seneste udvikling inden for solafskærmende ruder tillader meget lys at passere og forholdsvis lidt energi. Synsmæssigt afviger ruden ikke væsentlig fra en energirude.

  Sitemap  |  Privacy statement     Copyright © Glarmester Helge Nymand - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!