Firma profil    Butiksindretning    Vinduestjek    Vinduer og døre    Termoruder    EnergiRude    Gør det selv bad    Kontakt / Link
  Et Glarmesterfirma der har ry for at løse de umulige opgaver..

20. marts 2019 - 15:02:46  

Print side Print side  Tilføj til favoriter Tilføj til favoriter  E-mail side E-mail side

Vinduer og døre
Vi udfører alle former for udskiftning af vinduer og døre, vores hoved leverandør er KPK. døre og vinduer, Idalcombi samt Velfac, som levere et produkt der lever op til den mest kræsende forbrugers forventninger.
Så har de opgaven, så har vi tilbudet.
Om KPK
KPK Døre & Vinduer A/S indgår sammen med Hanstholm Inventar A/S i VJS Invest koncernen.

Koncernen har sine rødder tilbage i starten af 50'erne, hvor det under navnet Vester Jølby Savværk var opskæring af træ, som var forretningsområdet. Senere i 50'erne kom også opgaver inden for snedker/- tømrerfaget.

Op gennem 60'erne var fremstilling af typehuse de primære aktiviteter. Disse opgaver medførte, at virksomheden fik en stor produktion af byggekomponenter, bl.a. vinduer og døre. Fra 1980 blev forretningsområdet koncentreret til døre og vinduer.

KPK er i dag blandt de førende producenter af døre og vinduer i Danmark. Virksomheden er ordre- producerende og produkterne fremstilles efter mål. Produkterne er certificeret i henhold til DVC - Dansk Vinduescertificering - og forhandles af professionelle håndværksmestre.

Garanti
KPK er medlem af VSO - Vinduesproducenternes SamarbejdsOrganisation, Nu med det nye navn som er Vinduesindustrien, www.vinduesindustrien.dk, som er tilsluttet DVC - Dansk Vinduescertificering, www.dvc-vinduer.dk.

Det betyder, at produkterne bliver kontrolleret på alle punkter, som er afgørende for kvaliteten, og KPK yder 5 års garanti.

Produktansvar
Til dækning af skader, som måtte forvoldes af produkterne, har KPK en produktansvarsforsikring, der dækker med op til 2 mio. kr. i forbindelse med skader, der påføres bygninger og/eller inventar mv. (tingskader). Forsikringen dækker tillige med op til 5 mio. kr. i forbindelse med personskader.Energimærkning
KPK 's produkter er energimærkede. Energiruder giver bedre varmeudnyttelse og nedbragt CO2 udledning. Læs mere på www.energiruder.dk og se hvad du kan spare!
                                       
Nyhed.....
Vi er godkendte som VELFAC VINDUESMESTER

                                                                 

  Sitemap  |  Privacy statement     Copyright © Glarmester Helge Nymand - All Rights Reserved.

Powered by MEDIA2 Content Management System.

Valid HTML 4.01! Valid CSS!